Γενικές Πληροφορίες - Διαμονή

Συνεδριακό Κέντρο

Royal Olympic Hotel

Αθανασίου Διάκου 28
117 43, Αθήνα
Τηλ: 210 9288400
Fax: 210 9233317
Website: http://www.royalolympic.com/EL/

Το Royal Olympic βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας ακριβώς μπροστά από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και τον Εθνικό Κήπο σε απόσταση μόλις δύο λεπτών με τα πόδια από το νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Μετά την πλήρη ανακαίνισή που ολοκληρώθηκε το 2009, το Royal Olympic μετατράπηκε σε ένα art hotel, κομψά διακοσμημένο και προσεγμένο ως την τελευταία του λεπτομέρεια.

Το Royal Olympic διαθέτει 18 πρόσφατα ανακαινισμένες αίθουσες με φυσικό φωτισμό. Η καθεμία έχει το δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα και μοναδική διακόσμηση. Για συνέδρια από 5 έως 700 άτομα το Royal Olympic είναι μια άριστη επιλογή. Ασύρματη σύνδεση σε υψηλές ταχύτητες είναι διαθέσιμη σε όλο το ξενοδοχείο και παρέχεται δωρεάν.

Royal Olympic Hotel

Ημερομηνίες Συνεδρίου

9-11 Νοεμβρίου 2018

Γλώσσα Συνεδρίου

Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική.

Έκθεση

Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του Συνεδρίου.

Μοριοδότηση

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME- UEMS, θα χορηγήσει 23 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο.

Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Βάσει της διάταξης του ΕΟΦ (81867/19-11-2012) όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι δικαιούνται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει το 60% των συνολικών ωρών παρακολούθησης του συνεδρίου.

Το πιστοποιητικό συμμετοχής θα παραδίδεται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου σε όλους τους εγγεγραμμένους με τη συμπλήρωση της απαραίτητης φόρμας αξιολόγησης του Συνεδρίου, την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018.

Ο αριθμός των Μορίων Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) που θα χορηγηθεί στον κάθε Σύνεδρο, θα υπολογιστεί βάσει του χρόνου παρακολούθησης.

Κάρτες συνέδρων

Οι διαπιστεύσεις των συνέδρων (badges) θα παραδίδονται από τη Γραμματεία του συνεδρίου και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για την είσοδο στις Συνεδριακές Αίθουσες. Κατά την είσοδο του συνέδρου στις Συνεδριακές Αίθουσες και σύμφωνα με τη διάταξη του ΕΟΦ (81867/19-11-2012), θα πραγματοποιείται σκανάρισμα του BARCODE της κάρτας διαπίστευσης καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Kρατήσεις δωματίων

Για κρατήσεις δωματίων στο Συνεδριακό Ξενοδοχείο καθώς και σε περιφερειακά Ξενοδοχεία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του Συνεδρίου PRC CONGRESS & TRAVEL τηλ. 2107711673, Υπεύθυνη κ. Λαίδα Παρηγόρη